Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet drikkevarer

Kulmule

Rundfisk


Latin merluccius merluccius
English hake
Deutsch seehecht
Francais  merlu, colin
Italiano
Spaniol merluza
Længde
Vægt
 
Andre navne risbider, løjer, heckt, skelfisk

 

Kulmulefilet
Kulmulefileter á 300 g

Kulmulefilet   Kulmulefilet
Kendetegn Et lille underbid og ingen skægtråd, stor, sort mund (mule sort som kul) og sorte gællehuller. Fileterne er ret flade og lange, og kødet er løst og flaget. Skindet er tyndt og kan være svært at få af.
Sæson juli-september
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed Bliver næsten bedre efter frysning (!).
Tilberedning Tilberedes forsigtigt (ikke for høj varme), ellers bliver den let tør.
Typisk ret
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017