Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet drikkevarer

Tigerrejer

Krebsdyr


Latin pandalus
English shrimp
Deutsch
Francais 
Italiano gambero
Spaniol
Længde 10-12 cm
Vægt  

Tigerrejer

Kendetegn Grå, skinnende og faste. Sælges ferske uden hovede (kan ikke holde sig). Skifter farve til lys rød/orange ved kogning
Sæson  
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150-200 g upillede
Holdbarhed 1 dag på køl
Tilberedning Tigerrejer på pindeKoges i spilkogende, letsaltet vand (evt. med dildstilke). Kog op, tag dem af ilden og lad dem køle af i vandet.

 

Hvis rejerne ikke skal krumme sig (f.eks. fordi de skal bruges til sushi), kan man stikker en pind gennem rejerne før de koges eller steges.

Typisk ret sushi, eller grillstegte - kan sættes på træspyd. Gem skallerne i fryseren til skaldyrsfond eller rejesuppe.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017