|
Latin |
cucumis melo, var.
reticulatus |
English |
|
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
melone retato |
Spaniol |
|
 |
|
Længde |
|
Vægt |
|
|
|
 |
 |
Kendetegn |
Generisk betegnelse for mange forskellige
sorter. Farven kan være grøn, gul eller orangegul. Den
har som regel gule eller grønne længdestriber, der dog
kan være næsten usynlige. Den har et fint, hvidligt,
eller ru, gulbrunt netmønster. |
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
|
Opbevaring |
Ved stuetemperatur. Når der er taget hul
på den, kan den kun holde sig i køleskab indpakket og
kun i kort tid. |
Holdbarhed |
1 uge |
Tilberedning |
Skæres i både, evt. fjernes den hårde,
uspiselige skal |
Typisk ret |
Rå alene, i frugtsalat eller
Parmaskinke med melon |
|
|
|