Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Koriandergravet okseinderlår på rugbrød


Forret til 12 personer. NB: Skal startes en lille uge i forvejen!

English version

 

  1. Forbered det koriandergravede okseinderlår (4-5 dage før).

  2. Sellerihovede

    1. Skræl det

    2. Skær det i tændstiktynde strimler (skær i 3-4 mm skiver, skær disse i 3-4 mm strimler og 6-8 cm længde)

    3. Hæld i en plasticpose med olivenolien, og masser det godt sammen.

    4. Hæld det i en bradepande og krydr med salt og peber.

    5. Bag i 165° varm ovn (varmluft) i 25-30 min under omrøring, så de brunes jænt.

    6. Tag ud og køl helt af.

  3. Bladselleri

    1. Skylles og evt. brune/tørre ender skæres af.

    2. Del i 2-3 stykker på langs og derefter i 3 mm skiver på tværs

  4. Pickles

    1. Bland 2 x selleri med mayonnaise, youghurt, citronsaft og kapers

    2. Smag til med salt (forsigtigt, kødet er salt) og peber

  5. Rugbrødet ristes i ovn eller på brødrister så det er sprødt, men ikke hårdt.

  6. Kødet tørres af og skæres i supertynde skiver (pålægsmaskine).

  7. Skyl purløgen og skær den i 2 mm ringe.

  8. Rugbrødene deles i trekanter, pickles fordeles og øverst et par skiver kød og et drys purløg.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2021  -  Opdateret 01-01-2022