Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 8: Opgaver


9 voksne, november 2004

Se menuen


Opgaver for 8 mennesker
             
             
Min   1700 1730 1800 1830 1900
Kaviar på kartoffel (x 2) 60 Maj          
Tomattærte 60 Carsten OVN     OVN  
Oksetatar 60 Billy          
Pommes frites og salattilbehør 30 Lisbeth         OVN
Blandet salat med asparges 30 Thomas/Lene          
Oste-anretning 30 Karsten          
Hindbær/mandelkage 60 Thomas/Lene   OVN      
Espresso etc. og chokolade 30 Karsten          
Dække bord 30 Gugge          
             
Dekantere rødvin 10 Karsten VIN        
Hvidvin på køl 10 Karsten VIN        
Ost ud 5 Karsten         OST

 

 

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024