Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert Brød

Middag 2 - indkøbsliste


Kød

  • 24 skiver Parmaskinke
  • 1 dansk lammeryg (ca. 30 cm)

  • 300 g hakket lammekød

  • Lammeben (f.eks. benet fra en lammeryg)

  • 1 l kalvefond

Fisk

  • 3 kg muslinger

Ost

  • 1/2 kg Pecorino eller Gorgonzola

  • 250 g hel parmesan

Mejeri og æg

  • 11 æggeblommer (salmonellafrie)

  • 4 æg

  • 3/4 l piskefløde

  • 125 g koldt smør

  • 1,5 dl cultura naturel (evt. youghourt naturel eller A-38)

Grønt

  • 10 modne pærer (mellemstørrelse)

  • 3 radicchio-hoveder

  • 2/3 stort selleri-hovede

  • 5 store gulerødder

  • 3 persillerod (store)

  • 1,5 kg store kartofler

  • 1,5 kg sherrytomater på stilk

  • 3 dåser hakkede, flåede  tomater

  • 1 stort eller 2 små Romainesalat

  • 2 små bundter Asparges

  • 1 Rucola

  • 3 citroner

  • 3 Figner

  • 9 fed hvidløg

  • 2 bundter bredbladet persille

  • 1 dl frisk timian

  • 1 estragonplante

  • 1 lille tørret chilli

  • 2 spsk frisk oregano

  • 3 skalotteløg

Kolonial

  • 400 g spaghetti

  • 3 polynesiske vaniliestænger

  • 250 g mel

  • 250 g koldt smør

  • 300 g chokolade (Valhrona 70%)

  • 3,5 dl Olivenolie

  • 1 dl balsamico

  •  

  • 1 spsk Dijonsennep

  • 1,2 kg sukker

  • Maldonsalt

  • Peber fra kværn

  • Evt. 1/2 dl Poire (til Pære Belle Helene)

Drikkevarer

  • 4 fl. hvidvin (f.eks. Verdicchio)

  • 6 fl. rødvin

  • 4 stk. 1 1/2 l danskvand

  • 3 stk. 1 1/2 l cola

  • 12 øl

  • Evt. cognac til kaffen

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024