Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikkerr SousVide Register
Udskæring Parmegiano Sofiemad     Tabeller Pålægsm. Mandolin

  

Oversigt

Rengøring

Slibing af klinge

Slibning af MARK G 22

 

ADVARSEL! Ved slibning må knivens diameter ikke reduceres med mere end 12 mm. Hvis dette er nødvendigt, skal kniven udskiftes. Dette arbejde må kun udføres af en mekaniker.

Forbered maskinen

  1. Tag stikket ud af stikkontakten.

  2. Aftør kniven med et affedtende middel for at fjerne de sidste fedtrester. Se evt. under rengøring.

  3. Sæt tykkelsesindstillingen på ”0”

  4. Før slæden helt tilbage.

Slibning

  1. Løsn holdeskruen (1) ved slibeapparatet (ca. 3 omdr.).
  2. Løft slibeapparatet (2) f.eks. ved at tage fat i knappen ovenpå (den kan ikke løsnes), drej det en halv omgang (180º) og sænk det ned over kniven.
  3. Stram holdeskruen (1) igen.

 
  1. Sæt stikket i stikkontakten, tænd maskinen og lad den arbejde i 30-40 sek mens du trykker på slibeknappen (3).

  2. Sluk maskinen (tag stikket ud) og kontroller om der har dannet sig en ruæg, ellers fortsættes slibningen i 10 sek. ad gangen og ruæggen kontrolleres igen.
    NOTE PAS PÅ - klingen er meget skarp!

  3. Når ruæggen er dannet, trykkes der på knappen (4) i ca. 2-3 sek

  4. Stands motoren og tag stikket ud af stikkontakten.

  1. Løsn slibeapparatets (2) holdeskrue (1), løft det i knappen ovenpå (den kan ikke løsnes) og drej slibeapparatet 180º.

  2. Sænk slibeapparatet på plads og stram holdeskruen (1) igen.

 
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024