Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Rabarber (vin-)

Stængelgrønt


Latin rheum rhaponticum
English rhubarbs
Deutsch rhabarber
Francais  rhubarbes
Italiano rabarbaro
Spaniol
Længde 50 cm
Vægt 70-100 g

Kendetegn 1 bundt = ca. 600-700 g klargjorte rabarber
Sæson maj-jun
Område
Kvalitet Friske og stive stængler. Unge (maj-juni), senere bliver de mere seje og trævlede.
Portionsstørrelse 
Holdbarhed
Tilberedning Den allernederste rodspids skæres af (rodenden er det lækreste, så skær ikke mere end nødvendigt af) og den anden ende skæres også til. Resten skæres (på skrå) i 3-4 cm stykker
Typisk ret
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016