Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring Laks Mørbrad Links

Foto-eksempler: Laks


Kurser om sous vide

i Meyers Madhus i København - læs mere her

Sous Vide-kurser i Meyers Madhus

 

 

Se alle brud Se alle sidestykker Se alle vinkelstykker

Rå fisk

40° i 30 M

 

50° i 30 M

60° i 30 M

 

Albumin-udtrækninger kan undgås/mindskes ved først at lægge fiskestykkerne i salt/sukker-lage i 5-24T. Fisken bliver desuden lidt saftigere.

Laks i salt/sukker-lage

60° i 30 M

Før tilberedning i Sous Vide: Marineret i 1 % salt/sukker-lage i 24T

60° i 30 M

Før tilberedning i Sous Vide: Marineret i 2 % salt/sukker-lage i 24T

 

     

 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017