Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikkerr SousVide Register
Udskæring Parmegiano Sofiemad     Tabeller Pålægsm Mandolin

  

Bulgur-salat

Bulgursalat med abrikoser og pinjekerner


4 personer  

300 g grov bulgur
 

   

1 dl bredbladet persille og purløg

150 g tørrede abrikoser (bløde)

 

 

50 g pinjekerner

 

2 spsk citronsaft eller lime

 

 

Maldonsalt og peber

1/2 dl olivenolie

 

   

OPSKRIFT

   
Bulguren hældes i en stor skål, overhældes med 1/2 l kogende vand og trækker en halv time under låg.   Purløgen skylles, tørres og hakkes fint.

Persillen skylles, tørres og hakkes fint.

 

Abrikoserne skæres i 3x3 mm stykker

Pinjekernerne ristes på en varm pande til de er gyldne. Ryst panden ofte og hold øje - det branker let!

 

Bulguren dryppes godt af i en sigte

Pres citron/lime

 

Bland det hele i en skål, og smag til med salt og peber

Hæld 1/2 dl olie i

 

Mums!

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017