Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring  Laks Mørbrad Links
Sous vide 2.0 - ny bog med opskrifter, tips og tricks

--> Læs mere om bogen her.

 

Oversigt

Vakuumering

Opvarming

Temperatur

Vægt

Andet...

 

 

SousVide: Andet


Generelt om Sous Vide-udstyr: foodcare


Jaccard (kødmørner)

 

Funktion
  • Ca. 40 tynde og barberbladskarpe metaltunger
  • Stilles på kødet og trykkes gennem foden ned i kødet og perforerer dette - herved overskæres fibre og muskler, så kødet virker mere mørt (mindre sejt) og desuden ikke smider så meget væske ved opvarmning
  • Beskyttelsesholder medfølger
  • Kan gå i opvaskemaskinen

 

Noter Virker faktisk...
Ca. DKK 300
Forhandler Amazon (UK)

 

 
 
   
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024