Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Okse

 

  Dansk Latin Italiensk
Bov, mellem    

Okse: Bovkerne Bovkerne    

Bryst    

Côtes du Boeuf

Côte du boeuf    

Okse-culotte

Culotte    

Filet    

Okse, flank steak Flank steak    

Okse, flatiron Flatiron    

Okse, flatmeat Flap meat    

Okse, hale Hale    

Højreb    

Inderlår    

Okse, klump Klump    

Okse, kotelet Kotelet    

Okse, kraftben Kraftben    

Lårtunge    

Mørbrad    

Osso Buco    

Okse, ribeye Ribeye (steg)    

Okse, roastbeef (inderlår) Roastbeef (inderlår)    

Skank (osso buco)    

Okse-spidsbryst Spidsbryst    

T-bone T-bone    

Tyndstegsfilet Tykstegsfilet    

Tyndstegsfilet Tyndstegsfilet    

Okse, tværreb Tværreb    

Okse, yderlår Yderlår    

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2020  -  Opdateret 01-03-2020