Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Fisk Frugt Grøntsager Kød Mælkeprod Kolonial Andet Drikkevarer

Svin: Ribbensteg

Svin


Latin
English Rib roast
Deutsch Rippenbraten
Francais  Rôti de côtes
Italiano Costola arrosto
Spaniol Asado de costilla
Længde
Vægt
   
   

Ribbensteg

Ribbensteg Ribbensteg  
Ribbensteg Ribbensteg
Kendetegn Fedtmarmoreret
Sæson
Område
Kvalitet
Portionsstørrelse  150 g
Holdbarhed
Tilberedning Steges hel, gerne først i Sous Vide. Skal ridses helt igennem sværen (men ikke ned i kødet), hvis man ønsker flæskesvær (ikke gjort på dette kødstykke endnu).
Typisk ret Flæskesteg
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024