Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikkerr SousVide Register

Udskæring

Parmegiano

Sofiemad

 

 

Tabeller

Pålægsm

Mandolin

Udskæringer

Forende

Bryst

Ryg

Bagende

Hale

Udskæringer af okse: Ryg (bagest)


Yderside

Tyndsteg T-bone (af tyndsteg)
Tyndstegsfilet Tyndstegsbøf (af tyndstegsfilet)

Inderside

Mørbrad
Udskæringer:Mignon, mørbradbøf, tournedos og chateaubriand

 

Short Loin Tyndsteg
T-bone steak T-bone steak
Top loin Tyndstegsfilet
Top loin steak Tyndstegsbøf
Tenderloin Mørbrad
Filet mignon Filet mignon
Tournedos Tournedos
Tenderloin steak Mørbradbøf
Chateaubriand Chateaubriand
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017