Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikkerr SousVide Register
Udskæring Parmegiano Sofiemad     Tabeller Pålægsm Mandolin

Udskæringer

Mælken

Skumning og blanding

Tilsætning af ferment, rivning og sining

Formning

Afkøling og tørring

Saltning

Modning

Parmigiano-fremstilling 2: Skumning og blanding


Skumning og blanding

Mælken til fremstilling af Parmigiano er en blanding af aften- og morgenmælk. Der går ca. 600 liter mælk til hver ost på ca. 40 kg.

Aftenmælk

Aftenmælken står natten over så den skiller naturligt, og en del af fløden kan skummes af. 

Morgenmælken blandes i

Om morgenen blandes den skummede aftenmælk med morgenmælken (der ikke skummes) i store kobberkeddel på godt 1200 liter. Hver keddel bliver til 2 oste.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024