Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kyllingelår (sousvide + friture)


4 personer

 

Kyllingelår tilberedt SousVide og derefter friteret
  1. Lårene tørres af og krydres med salt og peber og reven limeskal.

  2. Tilberedes i sousvide ved 62° i 2-3 timer (eller steg dem i en 200° varm ovn i 20-25 min).

  3. (Kan nu køles ned og opbevares i op til 2 uger på køl. Varmes i så fald op 20 min i et 60° varmt bad før næste trin.)

  4. Tag ud af posen, tør af.

  5. Varm olien i en mellemstor gryde (eller frituregryde) til 195°.

  6. Steg lårene 4 ad gangen i 2 min.

  7. Dryp af på køkkenrulle og server straks.

Server med ovnstegte kartofler eller khichri

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017