Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kaningryde


6 personer

 

  1. Kaninen klargøres: Fjern indvolde, fedt og blodrester - skyl og tør grundigt af.
  2. Kaninen deles i portionsstykker: Lår i 2, ryg i 5-6 stykker, forben i et stykke hver.
  3. Grøntsagerne klargøres: Løget pilles og skæres i tynde skiver, hvidløget pilles i skæres i skiver. Halvdelen af olivene udstenes og hakkes groft.
  4. Kaninstykkerne vendes i mel og brunes i olivenolie (1/2 portion ad gangen) i en sauterpande og tages derefter op.
  5. Løg, hvidløg, hakkede oliven og krydderurter klares i olien ved god varme i ca. 5 minutter.
  6. Vinen tilsættes og koges lidt ind ca. 5 minutter.
  7. Tilsæt kaninstykkerne igen, hæld tomatsaften fra de flåede tomater og tilsæt dem også.
  8. Skru ned så retten akkurat bobler, smag til med peber (og evt. salt) og kog videre 1 time under låg. Tilsæt evt. lidt vand (kyllingefond) hvis det tørrer ud.
  9. Tilsæt resten af oliven de sidste 5 minutter og kog evt. lidt ind.

Server med pasta eller polenta - eller kogte kartofler.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017