Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Tid/temp. Udstyr Processen Marinering Opbevaring  Laks Mørbrad Links
Sous vide 2.0 - ny bog med opskrifter, tips og tricks

--> Læs mere om bogen her.

 

Oversigt

Vakuumering

Opvarming

Temperatur

Vægt

Andet...

 

 

SousVide: Udstyr


Generelt om Sous Vide-udstyr: foodcare

vakuumering

       
Lava V300 Premium Line

vakuumeringsmaskine

Lava vakuumeringsposer        

Opvarmning

 
lavide LV.50 vandvarmer SousVide Supreme
Demi vandbad
Kantine i acrylplast Kantine i rustfrit stål Plastrickugler (isolation)  

Temperatur

       
Gresinger GMH 3750 precisionstermometer Greisinger føler Greisinger USB 3M neoprentape        

Vægt

       
Escali vægt
(7 kg, 1-2 g nøjagtighed)
Triton T2 vægt
(400 g, 1/100 g nøjagtighed)
       

Andet

         
Jaccard kødmørner          

 

 
   
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2021  -  Opdateret 21-04-2021