Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuerne Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Bagepulverboller



Sigt melet i en stor skål, og bland bagepulver og salt i.

 


2 Hæld olien i lidt ad gangen og gnid det ind i melet.

3 Rør mælken i og rør den forsigtigt sammen med hænderne.

4 Hæld dejen ud på et meldrysset bord og ælt i 1 min.  

5 Rul dejen ud til 2 cm tykkelse.

Stik dejen ud med en 5 cm-form og læg på en bageplade med bagepapir.

 

6 Køl af i 30 min.

Varm ovnen op til 220°.

 

7 Smelt smør i et glas (dækket med folie) i mikroovnen 15 sek

 

Pensl bollerne med det smeltede smør


8 Bag i 8-10 min  

9 Afkøl på en rist  
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016