|
Sauce Bolognese
Til pasta til 8-10 personer (giver ca. 1
kg)
-
Tag kødet ud af køleskabet 1/2 time før, så det
ikke er for koldt (så koger det).
-
Rens og klargør grøntsagerne (brug evt. en
køkkenmaskine til at snitte).
-
Smelt olie og fedt i en stor gryde og svits
grøntsagerne i 10 min.
-
Tag grøntsagerne op og skru op til fuldt blus.
-
Kom olie og kødet i, rør rundt og svits i 10-15 min til det
får farve.
-
Hæld vinen i og kog ind (5 min).
-
Hæld grønsagerne og resten i gryden
og kog op.
-
Skru ned så det kun netop bobler og kog under omrøring
i 2-3 timer (tilsæt lidt vand, hvis det er ved at koge tørt).
-
Smag til med salt, sechuanpeber og peber.
Serveres med tagliatelle,
parmesanost
og en en stor grøn salat.
NOTE Kan fryses.
|
|
|