Pil løg og hvidløg, skyl og pluk persillen - og skær kød og lever i lange 2 x 2-cm strimler.
Hak halvdelen kød og lever i kødhakkeren (med 8 mm
huller) sammen med løg, hvidløg og persille.
Skær resten af kød og lever i stykker på 2 x 2 cm med
kniv og bland det i.
Tilsæt salt, peber, cayenne og
armagnac/cognac.
Rør creme fraiche, æg og mælk sammen, og bland det
godt med farsen og nødderne.
Fordel farsen i to forme, og læg timiankviste, laurbærblade
og evt. bacon ovenpå.
Dæk
til med køkkenfolie og stil på køl i et døgn.
Tag farsen ud og lad den få stuetemperatur (1 time).
Dæk med folie/låg og bag i vandbad i ovn ved 180° varmluft i
1 time og 10 min.
Note Skal trække på køl i 2-3
døgn inden brug. Gerne under pres. Hæld væde fra inden udskæring. Ved
udskæring bruges en meget skarp, tynd kniv (f.eks. laksekniv) og skæres
forsigtigt i 1 cm skiver.