Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Medisterpølse


10 pers.

(Kogte og stegte pølser)

 
  1. Kød og spæk skæres i strimler og køres gennem kødhakkemaskinen.

  2. Røres godt sammen med så meget bouillon at farsen stadig er sammenhængende, men let og lind.

  3. Smag til med salt, peber og muskat (steg en lille prøvefrikadelle for at teste).

  4. Fylden farsen i tarmene ved hjælp af kødhakkeren med et pølsehorn (fjern kniv og hulskive). Man skal være to til denne opgave!

  5. Fyld tarmene let, undgå lufthuller (punkter evt. med en nål).

  6. Pølserne koges forsigtigt i 70° varmt vand (skælvende) i 10-15 min.

  7. Til stegt pølse: Pølsen tørres af og steges i smørret ved middel varme i ca. 3-4 min på hver side.

Godt med kartoffelsalat og en sprød, letbitter grøn salat samt godt brød til. Eller obligatorisk tilbehør til jysk vridkål.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024