Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Agurkecreme


Tilbehør til 5-6 personer
 
 

Evt.

 

Agurkecreme
  1. Skyl, flæk og udkern agurken, og riv den groft

  2. Drys med saltet, rør det godt rundt og lad det trække ca. 15-30 min

  3. Skyl agurken grundigt 4-5 gange, dup den tør og hæld den i en skål.

  4. Pres saften af citronen i.

  5. Pil og hak hvidløget fint.

  6. Skyl, tør og finhak evt. krydderurter.

  7. Bland yoghurten og resten i skålen og vend godt rundt.

Giv evt. 75 g hakkede hasselnødder, valnødder, usaltede pistacienødder eller letristede pinjekerner som gæsterne selv kan drysse på (af hensyn til evt. allergikere).

 

Serveres f.eks. til koriandergravet okseinderlår, lammekebab eller persiske fiskeboller.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017