Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Løg/æble-relish


Giver til 2-3 glas på 1 l
  

 

  1. Løgene pilles og skæres i ultratynde skiver.

  2. Æblerne skrælles, kernehuset fjernes og kødet skæres i små tern.

  3. Løgene klares i olien (10-15 min) under omrøring uden de tager farve.

  4. Tilsæt æbletern, eddike og sukker.

  5. Kog ind til det samler sig, først 10-15 m/låg og derefter 5 min uden låg. Rør i det nu og da.

  6. Smag til med salt og peber

  7. Køles af og kommes på skoldede glas.

Kan opbevares på køl i et par uger.

 

Godt til f.eks. pate eller til svinekæber med kartoffelmos.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016