Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Marinerede ansjoser


4 personer

 

Dressing

  1. Hvidløgsfeddet pilles, skæres i 2-3 stykker og lægges i citronsaften. Lad det trække 1-2 timer (fjern derefter hvidløget).
  2. Pisk citronsaften sammen med olie, tilsæt lidt salt og peber og pisk til sidst den finthakkede persille i.

Klargøring af fiskene

  1. Skær bugen op på ansjoserne og skær hovedet næsten af fra bugsiden. Hiv hovedet af - med lidt held følger indvoldene med, ellers skrabes de ud med fingeren.
  2. Fisken åbnes, trykkes flad og lægges med skindsiden nedad.
  3. Rygbenet trækkes af fra hovedsiden.

 

Anretning

  1. Fileterne lægges på en tallerken (ikke metal) så de ikke overlapper for meget. Portionen her fylder ca. 2 almindelige middagstallerkener.
  2. Pisk dressingen igennem igen og hæld den over fiskene. Dressingen skal dække fisken.
  3. Lad fisken trække køligt i et par timer.

Serveres med godt brød til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017