Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Fiskesuppe (Burrida)


Til 4 personer. (Fra Ligurien)

 

  1. Tag indvolde ud af fisk og skaldyr og rens dem. Filetter fisk, tag skaldyrene ud af skallerne og skær hovederne af blæksprutterne.
  2. Hvis friske tomater: Blancher dem, fjern skind, kerner og saft - og skær kødet i i fine tern.
  3. Damp kortvarigt halvdelen af løg og hvidløg i halvdelen af olivenolien i en gryde ved mellemvarme.
  4. Fordel halvdelen af tomatternene over løgene og drys med salt og peber.
  5. Kom fisk og skaldyr ned i gryden og drys med salt og peber.
  6. Dæk med resten af løg, hvidløg og tomater, og drys med salt og peber.
  7. Drys med persille og oregano, hæld hvidvinen ved og dryp resten af olivenolien over
  8. Koges ind ved svag varme til suppen er cremet.
 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017