Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hummerbisque


Forret til 4 personer

Vinforslag: Chardonnay

 

Hummerbisque
  1. Fond koges ind til ca. 5 dl i en stor gryde (ellers koger det let over når fløden kommes i senere)
  2. Fløden kommes i og koger igennem ved god varme under omrøring i 10-20 minutter, så bisquen tykner - pas på: Det koger let over!
  3. Smag til med salt og peber og evt. citronsaft.
  4. Kammuslinger el. lign. svitses 1-2 min (efter størrelse) på en glohed grillpand
  5. Anret kammuslingerne i midten af forvarmede dybe tallerkener, hælde bisquen rundt om og pynt med en dusk dild på toppen.

Server med små skiver flutes.

 

Hummerbisque med kammuslingerBisquen kan også koges ind til 1/4 (med kun halvdelen af fløden) og serveres som en tyk sauce til skaldyrene - og ikke som suppe med skaldyr i.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017