Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Dukkah-torsk


12 personer.

 

Dukkah-torsk
  1. Tænd oven (180 grader)

  2. Rist de tørre krydderier, frø og nødder (undtagen salt) let gyldne på en mellemvarm pande (må ikke branke).

  3. Skyl og tør de friske krydderirter

  4. Blend (groft) de ristede ingredienser med de friske krydderurter og salt.

  5. Gå fiskefileterne efter for ben, og vend dem i krydderblandingen (tryk den ind så den sidder fast)

  6. Rist fileterne på en varm pande i olien (1 min på hver side) og læg på bagepapir på en bageplade. (Fiskene kan evt. tildækkes og vente op til et par timer på køl nu).

  7. Varm fisken i ovnen 4-5 min (5-6 min, hvis fisken har stået på køl).

Server med basmatiris (evt. med 1/2 tsk safran i kogevandet) og grøntsagslabne.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017