Latin |
ovis |
English |
lamb |
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
agnello |
Spaniol |
|
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
|
Længde |
|
Vægt |
300-350 g |
|
![Lammeskank](images/lam_skank_staende.jpg) |
![Lammeskank](images/lam_skank.jpg) |
![Lammeskank](images/lam_skank_ende.jpg) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
Kendetegn |
|
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
Bedst fersk fra Danmark,
Island eller Grønland. |
Portionsstørrelse |
1 skank (meget kød), evt. 2/3
hvis det skilles fra benet inden servering. |
Holdbarhed |
|
Tilberedning |
Afpudses for store fedtklumper,
tilberedes i lang tid ved lav varme. |
Typisk ret |
Lammeskank med rødløg,
Langtidsbagt lammeskank,
|
|
|