|
Latin |
Bos taurus |
English |
|
Deutsch |
|
Francais |
|
Italiano |
mazo |
Spaniol |
|
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
|
Længde |
25-35 cm |
Vægt |
1500-2000 g |
|
![Okse, yderlår (overside)](images/okse_yderlar_overside.jpg)
Overside
![Okse, yderlår (underside)](images/okse_yderlar_underside.jpg)
Underside |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
![](../../images/hvid_10x10.gif) |
Kendetegn |
Del af
køllen. Ret magert (40% fedt), tilberedes forsigtigt for
ikke at blive tørt. |
Sæson |
|
Område |
|
Kvalitet |
|
Portionsstørrelse |
150 g |
Holdbarhed |
|
Tilberedning |
Hinder fjernes. Brunes og
braiseres/ovnsteges ved svag varme. |
Typisk ret |
|
|
|
|
|
|