Opskrifter og råvareleksikon: MARTS

|
|

Marts' danske råvarer
|
-
Fisk:
Aborre,
fjæsing, gedde,
havtaske,
kaviar,
laks,
makrel,
rødspætte,
søtunge,
stenbiderrogn,
torsk,
torskerogn -
Frugt:
pære,
æble (Elstar, Ingrid
Marie,
Jonnagold,
Mutzu
- Grønt:
Fennikel,
gulløg,
hvidkål, kartoffel,
knoldselleri,
pastinak,
peberfrugt,
persillerod,
porrer,
rosenkål,
rødbede,
rødkål,
rødløg,
skorzonerrod,
skvalderkål,
tomat
- Krydderurter:
Kørvel,
løvstikke
- Kød:
Lam
- Skaldyr:
Kammusling,
musling,
østers
- Svampe:
Kantarel,
morkel
- Vildt: (intet i denne måned)
|
|
|
|
|
|