Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Chokolademousse, mørk


Til 8-10 personer - mætter!

 

Mørk chokolademousse
  1. Chokoladen hakkes og kommes i en plasticskål.

  2. Fløden piskes næsten stiv i en anden skål.

  3. Æggeblommer og honning piskes skummende (2-4 min) i en tredje, stor skål.

  4. Æggehviderne piskes helt stive.

  5. Smørret gøres blødt (skal ikke smelte) i 30 sek i mikroovn ved reduceret varme.

  6. Chokoladen smeltes 3-4 min i mikroovn ved normal styrke og smørret røres i.

  7. Chokolade/smør blandes godt med æggeblommerne, tilsættes Amaretto og flødeskummet.

  8. Æggehviderne foldes forsigtigt i.

  9. Moussen fordeles i 8-10 portionsskåle, dækkes med køkkenfilm og stilles koldt i mindst 2 timer.

Sesamkaramel passer godt til.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017