Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød Grønt Tilbehør Dessert

Brød

Chokosmåkager


Giver ca. 50 stk.

 

  1. Smørret smeltes 15 sek. i en plastikskål med låg i mikroovnen og piskes godt sammen med sukkeret.

  2. Æg og mørk farin røres i.

  3. Hvedemel blandes med natron og fintmalet salt og sigtes i. Blandes godt.

  4. Chokolade og nødder hakkes groft og blandes i (fordeles godt). Dejen vil nu være ret stiv og sej.

  5. Dejen fordeles med to tesker på to bageplader med bagepapir (4 rækker med 6 i hver på en plade) - en pæn teskefuld til hver kage. Tryk dem flade.

  6. Bag en plade i ovnen ved 175° i 9 min.

  7. Tag dem forsigtigt af bagepapiret (skrab under med en sløv kniv) og køl helt af på en rist (først da bliver de hårde).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017