Opskrifter og råvareleksikon: JANUAR

|
|

Januars danske råvarer
|
-
Fisk:
Aborre,
fjæsing, gedde,
havtaske,
kaviar,
laks,
stenbiderrogn,
torsk,
torskerogn -
Frugt:
pære,
æble (Belle
de Boskoop, Elstar,
Ingrid
Marie,
Jonnagold,
Mutzu,
pigeon)
- Grønt:
Fennikel,
grønkål, japanræddike,
jordskok,
gulløg,
hvidkål, kartoffel,
knoldselleri,
pastinak,
persillerod,
porrer,
rosenkål,
rødbede,
rødkål,
rødløg,
skorzonerrod
- Krydderurter:
Kørvel,
løvstikke
- Kød:
Lam
- Skaldyr:
Kammusling,
musling,
østers
- Svampe:
Kantarel,
morkel
- Vildt:
Dådyr,
fasan, hare,
kanin, krondyr,
rådyr, sikahjort,
sneppe, vildsvin
|
|
|
|
|
|
|