Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
                       

Opskrifter og råvareleksikon: NOVEMBER

Mine seneste bøger:

Sous vide 2.0

Sous vide 2.0 er på 464 sider med opskrifter, tests, inspiration, tips og tricks. Verdens største og mest ambitiøse bog om emnet med både teori og praksis - men det hele er overskueligt og let tilgængeligt.

Sous vide-håndbogen

Sous vide-håndbogen beskriver ALLE tilberedninger af kød, fjerkræ, fisk, frugt og grønt på en enkel og overskuelig måde, med 500 nye fotos og masser af praktiske tips og tricks, der giver et perfekt resultat hver gang. Ingen teori – kun praksis.

 

 


Opskriftsregister
SØG i 107.579 henvisninger til indhold i 570 kogebøger/madblade.

Sous vide 2.0
Seneste tilføjelse: SOUS VIDE 2.0

 

Novembers danske råvarer

November-opskrifter


De nyeste opskrifter

<-- Okt

NOVEMBER

Dec -->

 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2023  -  Opdateret 27-08-2023