Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
                       

Opskrifter og råvareleksikon: DECEMBER

Mine seneste bøger:

Sous vide 2.0: 464 sider med opskrifter, baggrund, tips og tricks. Verdens største og mest ambitiøse bog om emnet med både teori og praksis, overskueligt og let tilgængeligt.

Sous vide-håndbogen beskriver ALLE tilberedninger, med 500 nye fotos og masser af tips og tricks til et perfekt resultat hver gang. Ingen teori – kun praksis.

 

Decembers danske råvarer


Nytårsmenuer

  • Nytårsmenu 2023: 2 slags torsk og 3 slags rødbede, Gazpacho med jomfruhummerhaler, Beef wellington med knuste kartofler, slikporrer og rødvinssauce, 3 slags is med chokoladepynt
  • Nytårsmenu 2015: Torske-symfoni, ærtesuppe med cremant, Mathias' vildsvinepølse, rådyrryg med rødvinsglace og ribs/chokolade-islagkage.
  • Nytårsmenu 2009: Fest-bouillabaisse, trøffelæg, rådyrryg og islagkage.
  • Nytårsmenu 2007 med bl.a. Sukkersaltet torsk med peberrodsis, Indbagt kronhjorteryg og honningkage.
  • Nytårsmenu 2005 med bl.a. hummerbisque, kalvemedaljon og nøddecremekage
  • Nytårsmenu 2003 med bl.a. foie gras, oksetatar og chokolade-kage med passionsfrugtcreme.

December-opskrifter


De nyeste opskrifter

Borrebyvej 58, 25.12.2014
<-- Nov

DECEMBER

Jan -->

 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2024  -  Opdateret 04-02-2024