Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Hvide asparges med peberrod


4 personer som forret.

 

Asparges med peberrod
(der er 2 spsk peberrod her, og der er for meget)
  1. Aspargesene lægges i koldt vand i 10-15 min. så alt sand og jord skylles væk.

  2. Aspargesene skrælles (fra hovede mod bund) med en tyndskræller (gem til supper!) og de nederst 1-2 cm skæres af (gem også til suppe).

  3. Koges ca. 6-8 min (afhængig af tykkelse) i spilkogende, letsaltet vand.

  4. Tag op i en forvamter dyb tallerken og dæk med et viskestykke.

  5. Smelt smørret forsigtigt (det skal bruse af, men ikke branke) - når det er nøddebrundt fjernes visketykket, og det brune smør hældes over.

  6. Riv peberrod og klip purløg over og server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017