Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat med avocado og rucola


6 personer som tilbehør
 

Salat med avocado og rucola
  1. Olie og citron piskes sammen i en mellemstor skål (2 l) og smages til med citron/balsamico og salt og peber. Den skal være lidt stærk og syrlig.

  2. Forårsløgene renses og skæres i 1-2 mm tykke skiver. Kom dem i skålen til dressingen.

  3. Avocadoerne deles, stenen fjernes. Hver halvdel skæres over på langs og derefter i 1 cm skiver. Kom dem straks i skålen med dressing og vend rundt (ellers bliver de brune).

  4. Rucolaen skylles og tørres.

  5. Salaten skylles og tørres.

  6. Lige før serveringen skæres salaten i tynde strimler og lægges sammen med rucolaen i en stor salatskål.

  7. Dressingen med avocado og forårsløg vendes i og det serveres straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017