Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Courgetter (squash), marinerede


Forret/snack til 4 personer

 

  1. Courgetterne vaskes og skæres i 3 mm tykke skiver (nemmest på tværs, men ser flot ud på langs).
  2. Svitses i olie ved fuld varme i et par minutter. Skal være omgivet af olie på alle sider, så svits ikke flere ad gangen, end de kan være i eet lag. Dryp af på fedtsugende papir. (Gentag til alle er stegt.)

  3. Hvidløget skæres i bittesmå stykker (alternativt kan man blot dele det i to og så fjerne det inden serveringen) og piskes sammen med eddike og myntebladene og blandes med courgetteskiverne.

  4. Trækker tildækket mindst 2 timer (gerne til næste dag).

  5. Server i et fladt fad (fjern hvidløget nu, hvis du valgte metoden med de 2 halve hvidløgsstykker) og drys evt. lidt ekstra, hakkede mynteblade over.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 28-04-2017