Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Salat af grøntsagstern


Til 10 personer som forret

Alle vægtangivelser = klargjort vægt

 

Salat af grøntsagstern
  1. Klargør grøntsagerne

    1. Skyl grøntsagerne.

    2. Flæk og udkern agurkerne.

    3. Skær tomaterne over og skrab kerner ud.

    4. Pil løgene, skær dem i halve, og fjern øverste og nederste 1/2 cm.

    5. Skær fenniklens øverste og nederste 1/2 cm af.

    6. Skær Grøntsagerne i 1x1 cm tern.

  2. Forbered krydderurterne

    1. Skyl og tør krydderurterne grundigt.

    2. Pluk bladene af (til den angivne vægt).

    3. Hak dem meget fint.

  3. Pisk dressingen sammen og bland med grønt og krydderurter. Smag til med salt og peber.

  4. Server med det samme, gerne med hårdtristet, hvidt brød.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016