Skold jomfruhummerhalerne een ad gangen i 5 sekunder og
læg dem i isvand
Pil halerne og fjern tarmen midt i ryggen.
Bland med olie, salt og timian og stil på køl.
Forbered Gazpacho (evt. dagen før)
Flæk peberfrugterne og tag kerner og ribber ud.
Flæk og fjern agurkens kerner
Pil hvidløg og skalotteløg.
Blend peber, agurk, hvidløg, skalotteløg og tomater
grundigt.
Finthak brødet og tilsæt det sammen med
resten.
Smag til med salt og peber og stil på køl (kan vente
1-2 timer)
Anretning (umiddelbart før servering)
Stik en tandstik gennem hver
jomfruhummerhale/kæmpereje
(så krummer de ikke) og svits dem på en meget varm pand i
10 sek på hver side, og dryp af på køkkenrulle. Fjern tandstikkerne.
På hver tallerken placeres
I midten en stor spsk peber/agurke-tern
1,5 dl gazpacho fordeles rundt om
Evt. jomfruhummerhaler/kæmperejer lægges på
Pynt på 1-2 basilikumblade og lidt friskkværnet peber