Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Grønne bønner med ansjoser


(Ligurien). Forret til 4-6 personer, tilbehør til 4 personer

 

  1. Bønnerne nippes (stilk og spids brækkes/skæres af).

  2. Bønnerne blancheres 5 minutter i kogende, saltet vand - og hældes derefter i et dørslag og bruses med koldt vand for at stoppe kogningen. Lad dem dryppe godt af.

  3. Skyl persillen, pil hvidløgsfeddene og hak det hele sammen med ansjosfileterne.

  4. Opvarm olie og smør i en pande, og svits ansjosblandingen 1-2 minutter.

  5. Hæld de afdryppede bønner i og vend dem rundt 3-5 minutter.

  6. Krydr med med (salt og) peber og server straks.

Serveres som tilbehør til stegt kød, eller som forret.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017