Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Kartofler, brasede


4 pers.

 

  1. Kartoflerne rengøres og koges knapt møre (koges op og koges i 5 min) i letsaltet vand. 

  2. Vandet hældes fra kartoflerne. De køles af under rindende koldt vand i et par minutter, pilles (kan springes over), skæres i 1 cm tykke skiver og sættes på køl.

  3. Smørret brunes på en stor tefalpande ved mellemvarme og kartoflerne steges forsigtigt i eet lag ca. 5 minutter - vendes og steges 5 minutter på den anden.

NOTE  De færdige kartofler kan holdes varme i en lun (ikke varm) ovn i op til en halv time.

 

Serveres f.eks. til wienerschnitzel.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017