Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Auberginer, stegte


Forret til 4-6 personer, tilbehør til 4 personer

 

  1. Auberginerne skæres fingertykke stave og blancheres i letsaltet vand 5 minutter.
  2. Dryp af i et dørslag og knug derefter så meget vand ud som muligt. Dup dem evt. tørre, så det ikke sprøjter når de nu kommer i olien.

  3. Svitses i olie ved fuld varme i et par minutter til de er brune på alle sider. Evt. pensles de med olie og steges i stedet på en glohed grillpande (denne metode bruger mindre olie).

  4. Drysses med salt (og peber).

Serveres varme eller kolde.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2017  -  Opdateret 01-11-2017