Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Bruschetta med kyllingelever


24 små appetizers

 

Brushcetta med kyllingelever

  1. Pil og hak hvidløget fint

  2. Tør kyllingeleverne og fjern senerne. Skær den i små stykker.

  3. Hak sardellerne.

  4. Hak kapers.

  5. Svits det hele i olien for god varme i 5 minutter til det er kogt sammen.

  6. Blend ca. halvdelen (f.eks. med stavblender i gryden) så det bindes sammen.

  7. Køl af til stuetemperatur (20 min)

  8. Rist brødet let (skal kun akkurat blive lysebrunt) på en brødrister (brødet skal være helt nyristet for at resultatet ikke at blive sejt).

  9. Fordel massen på brødskiverne og kværn peber over.

  10. Rens persillen, hak den groft og pynt med den.

  11. Server straks.

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2016  -  Opdateret 19-12-2016