Forside Opskrifter Madvarer Kaffe Øl Teknikker SousVide Register
Menuer Fisk Fjerkræ Kød

Grønt

Tilbehør

Dessert

Brød

Nye kartofler med feta og koriander


4 personer (som tilbehør)

 

  1. Kartoflerne skrubbes og koges op i letsaltet vand, koger 10 min og vandet hældes fra.

  2. Koriander skylles, tørres og hakkes

  3. Chili skylles, flækkes og ribbe og frø fjernes. Chilierne hakkes fint.

  4. Fetaosten skæres i små stykker.

  5. Dressingen af olie og citronsaft piskes sammen og koriander og chili vendes i og trækker lidt.

  6. Kartoflerne vendes sammen med dressing og fetaost og smages til med (salt og) peber.

  7. Hældes på et (fladt) fad og evt. kværnes lidt peber over.

Serveres for som frokostret, eller som tilbehør til (stegt) kød, måske især lam (f.eks. lammeculotte).

 
 

© Copyright www.gugge.dk  2001-2018  -  Opdateret 31-12-2017